neděle 30. listopadu 2014

Krůtí hamburger

... když najednou zjistíte, že dost bylo hovězího.



Nakrájejte krůtí maso na menší kousky, osolte, opepřete a vložte ho do robotu (na sekání). Přidejte k němu hrst sušených rajčat naložených v oleji, hrst čerstvé petržele, na drobno pokrájenou šalotku a vylisovaný stroužek česneku. Zapněte na chvilku robota. Ze směsi pak tvarujte hamburgry. Grilovala jsem je na trošce olivového oleji na grilovací pánvi.
Víte, gril by byl lepší, ale je 1.adventní neděle.








2 komentáře:

  1. Čuz Téro,
    ty krutí hamburgery jsem ještě nezkoušela, ale vegeteriánská verze z vánočního večírku byla moooc dobrá :-p
    Tak chci poprosit: přidáš recept i na to "maso" z vegetariánské verze?

    Měj se
    Arty


    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Arty, moc se omlouvám, úplně mi to vypadlo, a když nevypadlo, tak jsem pořád dělala něco jinýho. Dneska to sem sepíšu! :))*

    OdpovědětVymazat