neděle 17. srpna 2014

Těstoviny s parmazánovou omáčkou a bylinkovým pestem


Na dvě porce:

těstoviny
kuřecí maso, osolené, opepřené a dozlatova osmahnuté na olivovém oleji

na omáčku:
1 kelímek smetany
3 vrchovaté lžíce bylinkového pesta
pepř
hrst najemno nastrouhaného parmazánu


1. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a dozlatova zprudka "osmahneme" na olivovém oleji.

2. Dáme vařit těstoviny.

3. Maso podlejeme smetanou a vaříme do zhoustnutí. (Omáčka by měla být jemně krémová) V závěru přidáme pesto a omáčku důkladně promícháme.

4. Uvařené těstoviny scedíme a vsypeme do omáčky. Hrnec stáhneme z plotny a ještě za horka přimícháme nastrouhaný parmazán.

5. Dobrou chuť, princové z Maine, králové Nové Anglie!




Žádné komentáře:

Okomentovat